Валерій Залужний. Джерело: Facebook-сторінка головнокомандувача ЗСУ

Залужний і Генштаб ЗСУ вперше відреагували на "прослушку" в кабінеті головнокомандувача (відео)

Генеральний штаб Збройних сил України опублікував заяву про виявлення "прослушки" в кабінеті головнокомандувача ЗСУ. А Валерій Залужний вперше прокоментував цю новину.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ та "РБК-Україна".

"Учора, під час планової перевірки приміщень, в одному з місць дислокації виявили елементи обладнання для зняття інформації. Пристрої для прослуховування встановили в кабінетах, призначених для роботи головнокомандувача Збройних сил України та працівників апарату забезпечення його діяльності. З метою встановлення обставин вказаної події, її наслідків та осіб до неї причетних, повідомлено Службу безпеки України", — йдеться в заяві Генштабу.

Своєю чергою, Валерій Залужний у коментарі журналістам підтвердив, що "прослушку" знайшли в кабінеті, куди він мав переїхати сьогодні.

"Скажу вам так: це те приміщення, яке я мав використовувати сьогодні. В ньому вчора під час перевірки знайшли "прослушку", — сказав головнокомандувач ЗСУ.

Він також підтвердив, що цей кабінет не був постійним його місцезнаходженням.

"У мене є декілька місць, де я працюю. І ось в одному з них це сталося. Я там давненько вже не бував. Але ми перевірили та знайшли "прослушку", — розповів Залужний.

Нагадаємо, що, за інформацією військового оглядача Юрія Бутусова, прослуховувальний пристрій у головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного знайшли на командному пункті. Також "прослушку" виявили й в одного з його помічників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.12.2023 12:40