Фото: uainfo.org

Залужний відреагував на ядерні погрози Путіна

Ядерні погрози російського диктатора не вплинуть на наступальні операції Збройних сил України. Сили оборони продовжать боротьбу проти агресії РФ.

Таку заяву зробив головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний в інтерв’ю виданню The Washington Post.

"Мене це (ядерні погрози Путіна, — ред.) зовсім не зупиняє. Ми робимо свою роботу. Всі ці сигнали чомусь надходять ззовні: "бійтеся ядерного удару". Ну і що нам, здаватися?" — сказав Залужний.

Також головнокомандувач заявив, що не впевнений, що військовий заколот "вагнерівців" дав поштовх контрнаступу Збройних сил України. За словами Залужного, найманці вже "відійшли з лінії фронту після запеклих боїв за Бахмут, тому на полі бою не відбулося помітних змін під час заколоту у РФ".

Нагадаємо, раніше Валерій Залужний заявив, що його дратують коментарі про те, що контрнаступ просувається повільними темпами.

Також заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що контрнаступ Збройних сил України йде за планом. Наші військові мають певні успіхи на деяких напрямках.

Додамо, військовослужбовці Національної гвардії України відбили чергову атаку ворога. Воїнам вдалося закріпилися на нових позиціях в Луганській області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.06.2023 20:01