Фото: росЗМІ

Замах на Зеленського в Польщі: рашист Медведєв видав власну версію подій

Заступник секретаря Радбезу Російської Федерації Дмитро Медведєв відреагував на інформацію про те, що у Польщі готували замах на українського президента Володимира Зеленського.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі. Він у дусі російської пропаганди звинуватив президента України у наркозалежності.

"Замах на головного бандерівця у Польщі? А ось це вже справді серйозно. У наркотичного клоуна є підстави сполошитися не на жарт.Цілком імовірно, це може бути першим доказом того, що на Заході ухвалили рішення щодо його ліквідації. Бійся, паяче!" — йдеться у заяві Медведєва.

Нагадаємо, у Польщі затримали російського агента, який готував замах на президента України Володимира Зеленського. Наразі він перебуває під вартою.

Наприкінці лютого президент Володимир Зеленський в інтерв'ю телеканалу Fox News заявив, що від початку великої війни в Україні на його життя було скоєно понад п'ять замахів. Водночас подробиць очільник так і не розкрив.

Раніше Медведєв заявляв, що поразка України у війні з Росією могла б відкрити шлях до миру. Водночас, за словами заступника голови Ради безпеки Російської Федерації Дмитра Медведєва, "ні Вашингтон, ні Київ не зацікавлений у переговорах".

За даними американського Інституту вивчення війни, Дмитро Медведєв продовжив свою риторику брязканням ядерною зброєю, ймовірно, частково спрямовану на стримування західної допомоги Україні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 19.04.2024 12:59