Фото: СБУ

Заступник голови Запорізької облради "погорів" на хабарі директору обласного медзакладу: деталі від СБУ

Служба безпеки України спільно з Національним антикорупційним бюро викрили на хабарі заступника голови Запорізької обласної ради та його спільників.

Про це повідомила прес-служба СБУ.

За даними слідства, посадовці намагалися підкупити директора обласного медичного закладу. Зокрема, за певну винагороду очільник медустанови мав забезпечити перемогу наперед визначених компаній у медичних закупівлях. До того ж директор медзакладу повинен був посприяти проведенню фінансових операцій в інтересах фігурантів.

"Правоохоронці викрили всіх трьох посадовців облради "на гарячому", одразу після передачі ними всієї суми неправомірної вигоди. Наразі тривають обшуки за місцями роботи і проживання фігурантів", — наголосили у СБУ.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення чиновникам про підозру. Зловмисникам загрожує до 10 років тюрми, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 17 лютого правоохоронці затримали посадовця Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Волинській області, якого підозрюють у систематичному вимаганні хабарів за невтручання в роботу лабораторій на ринках області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.02.2024 21:14