Фото: скріншот

Зек-"вагнерівець", який зізнався у розстрілі дітей в Україні, відмовився від своїх заяв (відео)

Колишній "вагнерівець" Азамат Улдаров, який зізнався у вбивствах мирних українців, у тому числі дітей, дав задню та спростував свої заяви.

Після скандального інтерв'ю проекту Gulagu.net, рашист поспішив виправдатися і дав ексклюзивний коментар журналістам видання "РІА ФАН", яке контролюється главою ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним.

Рашист Улдаров запевняє, що нібито говорив своє зізнання після погроз та шантажу з боку Осєчкіна. При цьому нібито журналіст обіцяв не оприлюднювати відео, на якому Улдаров є "жертвою" дій сексуального характеру.

"Я не знаю яким чином він на мене вийшов, шантажем, що я раніше сидів. Шантажували, так. Він мені прислав при моїй дружині два ролика. Я кажу: "І що далі?". Він каже:"Ну, подумай добре". Ось так він мені сказав. У них є ці відео моїх катувань. І нехороші речі, ну ти зрозумів. Це називається Gulagu.net. Там морок, коротше. Побачиш — зрозумієш. Я єдине, що хочу, щоб війна закінчилася, і моя думка, Пригожин — ось такий мужик по-чесному скажу. І він нас тримає в серйозі. І те, що там було сказано, було сказано під диктовку. Як мені сказали, намалювали на аркуші. Під диктовку", — виправдовується окупант.

Представники Gulagu.net прокоментували заяви рашиста і зазначили, що всі звинувачення у в шантажі — фейк.

"Що стосується поширених прес-службою Пригожина фейків про нібито примус екс-командирів до дачі свідчень, то нам про їхні провокації було відомо все це ще вчора і в ніч з 17 на 18 квітня Улдаров і Савічев повідомили про погрози вбивством з боку Пригожина і його спільників і попередили, що можуть під загрозою вбивства озвучити будь-яку версію Пригожина. Всі записи ВІД та ДО спілкування з моменту знайомства й до публікації свідчень 17.04.23 зафіксовані, все спілкування відбувалося при аудіо і відеофіксації в присутності свідків і звичайно ні про яке шантажі або погрози мови бути не може в принципі. Поведінка Пригожина — типова для злочинців, які намагаються уникнути кримінальної відповідальності та побоюються викриттів", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у понеділок, 17 квітня, проект gulagu.net опублікував відео із сенсаційними зізнаннями двох зеків-"вагнерівців" про воєнні злочини в Україні. Свідчення дали Олексій Савічев та Азамат Улдаров. Один з окупантів зізнається, що розстріляв 5-річну українку.

Ватажок ПВК "Вагнера" Євген Пригожин відреагував на зізнання російських терористів у вбивстві українських дітей у Бахмуті та Соледарі. 

Відомо, що Пригожин особисто давав накази вбивати дітей, жінок і людей похилого віку під час захоплення територій України. Двоє колишніх терористів-"зеків" розповіли шокуючі факти журналістам.

Також в Офісі президента відреагували на зізнання російських терористів у вбивстві українських дітей у Бахмуті та Соледарі. Тисячі підлітків були викрадені.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.04.2023 19:57