Скріншот з відео

Зеленський анонсував постачання нової зброї для ЗСУ (відеозвернення)

У п'ятницю, 18 серпня, президент Володимир Зеленський опублікував традиційне звернення до українців. Глава держави, зокрема, розповів про посилення наших військових новим озброєнням.

Текст звернення з'явився на сайті президента України. За його словами, керівництво держави готує потужні речі для України, посилення нашої держави та наших воїнів. 

"Сьогодні та загалом цього тижня саме таке завдання головне. Зброя для наших воїнів. Нові можливості для нашої оборони. Нові пакети підтримки від наших партнерів. Ми робимо все, щоб напередодні Дня Незалежності нашої держави можна було сказати, що Україна зробила ще один крок до кола найбільш міцних держав світу. Наша команда зараз працює особливо інтенсивно", — сказав глава держави.

Зеленський запевнив, що скоро українці побачать новини, які наша держава готує спільно із союзниками з ЄС.

"Наступний тиждень — це час важливих для України заходів. Жодного дня підготовки ми не втратимо. Жодного результату для України не упустимо. Щодня ми працюємо. Щодня додаємо Україні сили. І я дякую кожному й кожній, хто діє так само. Для України — тільки силу!" — додав президент.

Нагадаємо, аналітики Інституту вивчення війни повідомляли, що українські захисники мають певний успіх у Луганській та Запорізькій областях. Зокрема, Збройним силам вдалося зайняти нові позиції на даних відтинках фронту. Також Сили оборони продовжують контрнаступ на Бахмутському, Мелітопольському (захід Запорізької області) та Бердянському (захід Донецької — схід Запорізької області) напрямках.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.08.2023 22:01