Володимир Зеленський. Джерело: president.gov.ua

Зеленський назвав напрямки фронту, де тривають найінтенсивніші бої

Кожного дня та ночі цього року відбуваються нові жорсткі бойові зіткнення. Найінтенсивніші бої — Авдіївський, Марʼїнський, Бахмутський, Лиманський, Купʼянський напрямки та Південь України.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час традиційного вечірнього відеозвернення.

"Працюємо з усіма партнерами для того, щоби цього місяця Україна отримала належний обсяг оборонних пакетів. Зараз уже маємо черговий оборонний крок Німеччини для України. Це ракети для протиповітряної оборони, це артилерія — калібр 155, — а також інші необхідні речі. Дякую! Дуже вчасний пакет. Чекаємо таких кроків і від інших наших партнерів, зокрема Сполучених Штатів Америки. Щоби цієї зими, як минулої, російський терор ні у чому не міг виграти", — зазначив він.

Український президент додав, що кожного дня цього року відбуваються нові жорсткі бойові зіткнення. Найінтенсивніші бої — на Авдіївському, Марʼїнському, Бахмутському, Лиманському, Купʼянському напрямках, на Півдні нашої держави.

"Абсолютно героїчна робота наших воїнів. Усіх Сил оборони та безпеки. Кожної бригади, яка на передовій. Кожного підрозділу. Усіх, хто працює на оборону. Усіх, хто допомагає", — зауважив очільник держави.

За його словами, пріоритет нашої держави незмінний: дати все необхідне для захисту України та для наших активних дій.

"Боєприпаси. Дрони. Техніка. Особовий склад. Витримати цей рік — значить витримати всю цю війну. Важливий час. Багато в чому вирішальний. Дякую всім, хто це усвідомлює, хто допомагає державі ставати сильніше, а нашим воїнам — мати можливість знищувати ворога", — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що автор американського журналу Time Саймон Шустер написав у своїй книзі про перші дні повномасштабного вторгнення, коли команда Володимира Зеленського вела аскетичний побут. А сам президент применшував ризики російської агресії в Україну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.01.2024 20:41