Володимир Зеленський. Джерело: president.gov.ua

Зеленський назвав пріоритет для України: відеозвернення президента

Пріоритетом для України є посилення протиповітряної оборони й озброєння для неї. Адже Росія своїми масштабними обстрілами намагається зламати дух українців.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час вечірнього відеозвернення.

"Наші захисники неба роблять усе можливе, щоби захистити державу. Уся команда наших дипломатів, усі, хто відповідає за комунікацію з партнерами, українські представники за кордоном на сто відсотків роблять усе, аби забезпечити постачання додаткових систем ППО і ракет до них", — зазначив він.

За його словами, посилення ППО та збільшення кількості ракет до них є пріоритетом. Також основною ціллю є і нові пакети підтримки для воїнів.

"Артилерія, зокрема, калібр 155, засоби РЕБ, нові дрони й інше, що необхідно. Вдячний усім нашим партнерам, які вже формують нові пакети підтримки. Буде цього місяця багато відповідної комунікації", — наголосив український президент.

Він також відзначив тих, хто і вночі, і вдень, і в будь-яке свято, і в будь-яких умовах працюють абсолютно всюди в Україні для ліквідації наслідків російських ударів.

"Дякую кожному й кожній, хто працює заради порятунку життя людей! Ми маємо вистояти проти російського терору та захистити нашу державу", — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, вчора президент Володимир Зеленський заявив, що Україна пам'ятає про всіх своїх громадян, які перебувають у російському полоні. Він наголосив, що наша держава ні на мить не припиняє перемовини щодо подальшого визволення своїх військових.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.01.2024 19:58