Оновлена команда керівників Сил оборони України. Джерело: Telegram-канал Володимира Зеленського

Зеленський показав оновлену військову команду, яка працюватиме в Силах оборони (фото)

В Україні триває оновлення Сил оборони та безпеки, відбуваються значні зміни у різних військових сферах. Це має надати нових потужностей Збройним силам України.

У цьому переконаний президент України Володимир Зеленський, який опублікував із цього приводу новий допис у соцмережах. Очільник держави не розкрив деталей нарад, але наголосив, що вони були "важливими" й анонсував подальші зміни.

"Важливі наради сьогодні. Продовжуємо оновлення Сил оборони та безпеки України. Команда — ефективна. Зміни — будуть. Більше сили для України. Більше можливостей", — написав Володимир Зеленський у своєму Telegram-каналі.

Водночас на оприлюдненому президентом фото можна помітити, що він зустрічався сьогодні з новим головнокомандувачем Збройних сил України Олександром Сирським, новим начальником Генштабу Анатолієм Баргилевичем, а також міністром оборони Рустемом Умєровим, очільником Служби безпеки України Василем Малюком і ще низкою військових.

Зокрема, на фото можна помітити Олександра Павлюка, який може стати новим командувачем Сухопутних військ, а також Анатолія Баргилевича, який уже очолив Генштаб ЗСУ. Також на зустрічі з президентом був командир 59 окремої мотопіхотної бригади Вадим Сухаревський, який, за чутками в ЗМІ, може очолити новостворені Сили безпілотних систем.

Нагадаємо, що 9 лютого президент Володимир Зеленський змінив склад Ставки верховного головнокомандувача. Також зміни складу відбулися у Раді національної безпеки й оборони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.02.2024 19:08