Фото: Офіс президента

Зеленський провів засідання Ставки: дав важливе завдання Залужному та Наєву

У п'ятницю, 30 червня, президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки головнокомандувача. Головна тема — ситуація на фронті. 

Про це гарант повідомив у Telegram.

"Ставка. Доповіді командувачів Залужного, Сирського, Тарнавського, Наєва. Ситуація на полі бою, рух уперед. Посилення наших операцій додатковими артсистемами та снарядами", — розповів гарант.

Крім того, учасники засідання доповідь ГУР, СЗР, СБУ та ДПСУ по ситуації в Білорусі. За словами гаранта, влада тримає ситуація на північному кордоні на контролі.

"Рішенням Ставки  Головкому Залужному та командувачу "Півночі" Наєву  виконати комплекс заходів із підсилення цього напрямку",  йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Сергій Наєв повідомляв, що на півночі України не спостерігається ані нарощування техніки, ані живої сили противника. Сили оборони не вважають ймовірним напад найманців ПВК "Вагнера" з території Білорусі, куди частина з них мала виїхати після невдалої спроби заколоту у Росії.

Водночас вздовж державного кордону тривають роботи щодо інженерного забезпечення та облаштування позицій. Зокрема, йдеться про ділянку кордону із Російською Федерацією та Республікою Білорусь.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 30.06.2023 14:52