Володимир Зеленський. Джерело: president.gov.ua

Зеленський у вівторок відвідає Португалію: яка програма візиту

У вівторок, 28 травня, президент України Володимир Зеленський відвідає Португалію. Його запросило до себе керівництво цієї країни.

Про це повідомила канцелярія португальського президента Марселу Ребелу де Соузи. Там зазначили, що візит Зеленського "є частиною спільного наміру поглибити чудові відносини між двома державами з особливим наголосом на зміцненні співпраці у сфері безпеки та оборони".

"Він також надасть можливість підтвердити відданість Португалії суверенітету та територіальній цілісності України, а також політичній, військовій, фінансовій та гуманітарній підтримці Києва", — йдеться в повідомленні.

Під час візиту Зеленський проведе робочі зустрічі з прем'єр-міністром Португалії Луїшем Монтенегру, його прийме президент країни Марселу Ребелу де Соуза.

Візит президента України до Іспанії та Португалії мав відбутися ще позаминулого тижня, але його довелося відкласти через наступ Росії на Харківщині.

Нагадаємо, що сьогодні президент України Володимир Зеленський відвідав Іспанію. Мета візиту — підписати двосторонню безпекову угоду та провести низку важливих переговорів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 27.05.2024 18:49