Володимир Зеленський на Дніпропетровщині. Джерело: president.gov.ua

Зеленський відвідав базу на Дніпропетровщині, де тренуються мобільні вогневі групи (відео)

Під час робочої поїздки до Дніпропетровської області президент України Володимир Зеленський відвідав центр підготовки, де відбувається тренування мобільних вогневих груп. Він ознайомився з умовами проживання та проходження служби військовослужбовцями.

Про це повідомили Володимир Зеленський у своїх соцмережах і сайт Офісу президента України.

"Президенту доповіли про стан укомплектування мобільних вогневих груп. Він поспостерігав за процесом навчання у спеціалізованих класах мультимедійних тренажерів ПТРК "Фагот" і ПЗРК "Ігла", а також за виконанням особовим складом мобільних вогневих груп вправ із практичних стрільб", — ідеться в повідомленні.

Володимир Зеленський також вручив державні нагороди військовослужбовцям регіонального управління Сил територіальної оборони "Схід" Збройних сил України та оперативного командування "Схід" Сухопутних військ ЗСУ.

"Побачив, як проходить навчання наших бійців — наших захисників неба, а також вручив нагороди. Дякую за знищення повітряних цілей ворога, за захист нашої держави, наших сімей, за захист України!" — наголосив український президент.

Нагадаємо, що сьогодні Володимир Зеленський вніс у Верховну Раду законопроекти про продовження загальної мобілізації та воєнного стану на 90 днів, тобто до 14 травня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.02.2024 13:59