Фото: Офіс президента

Зеленський з Гааги пообіцяв погані новини для росіян: що сказав президент

Президент України Володимир Зеленський готує для росіян погані новини після візиту Гааги. Він запевнив, що його міжнародні поїздки матимуть результати.

Таку заяву Зеленський зробив під час прес-конференції.

Глава держави наголосив, що йому дуже важко покидати країну під час бойових дій, щоб здійснювати візити до міжнародних союзників України.

"Я не хочу демотивувати цим суспільство у себе в країні, солдатів. Я їду з країни на короткий термін тому, що це потрібно, а не тому, що я хочу. Для того, щоб привезти для росіян деякі погані новини я зараз у Гаазі, вчора був у Фінляндії, недалеко від справедливості", — сказав Зеленський.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський виступив у Міжнародному Кримінальному суді в Гаазі. TrueUA опублікував головні заяви українського лідера.

Зокрема, глава держави назвав точну кількість воєнних злочинів, які скоїли росіяни у квітні. Він також нагадав про воєнні злочини Росії, у тому числі про збитий над Донбасом пасажирський рейс MH17, відповідальність Росії за загибель якого суд Нідерландів уже констатував. Зеленський вшанував жертв цієї трагедії хвилиною мовчання.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 04.05.2023 21:26