Фото: соцмережі

Зірку серіалу "Універ", який підтримує Путіна, не впустили у Грузію

В аеропорті Грузії стався скандал. Російського актора, який народився в Україні, Віталія Гогунського не пустили до країни через те, що він підтримує диктатора Володимира Путіна.

Про це повідомляють грузинські ЗМІ. 

Відомо, що актор прилетів до Грузії, аби взяти участь в одному з телепроектів. Коли актор прилетів до Тбілісі, йому не дали вийти з аеропорту. Його під конвоєм одразу проводили в інший літак, який летів на Москву. 

Кадри, де сумний Гогунський летить із Грузії назад до РФ, опублікували російські Telegram-канали. 

Так, інформацію про вигнання Гогунського підтвердив його директор, Табріз Шахіді. Він сказав, що рішення про вигнання артиста ухвалила влада Грузії, з політичних причин. 

Що відомо про Віталія Гогунського

Віталій Гогунський народився у місті Кременчук Полтавської області. Він закінчив Одеський національний політехнічний університет, здобувши освіту інженера-технолога машинобудування. Хоча актор народився в Україні, але будує кар'єру у Росії. Найбільше Віталій Гогунський відомий за роллю Кузі у серіалі "Універ".

На одному з російських шоу пропагандист заявляв, що людям на Майдані Незалежності давали наркотики. Крім того, він їздив і на окуповані українські території, де у 2022 році просто на фронті розважав російських загарбників.

Нагадаємо, раніше голлівудський актор Джонні Депп потрапив у скандал через звернення до росіян. Він записав відео, у якому подякував громадянам РФ за їхню цікавість до історико-біографічної драми "Жанна Дюбаррі", де зіграв головну роль.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 10.08.2023 22:07