Фото: соцмережі / ілюстративне

Знищено десятки окупантів та їхню техніку: ГУР провело успішну операцію в Мелітополі (фото)

У п'ятницю, 22 березня Головне управління розвідки провело успішну операцію у тимчасово окупованому Мелітополі. Внаслідок вибухів знищено живу силу ворога та їхню техніку.

Про це йдеться у Telegram-каналі розвідки.

В ГУР зазначили, що 22 березня на території тимчасово окупованого Мелітополя відбулось два вибухи. Внаслідок спеціальної акції української розвідки та місцевого руху опору успішного вогневого ураження завдано групі російських загарбників та їхній військовій техніці.  

"За попередніми даними, в епіцентрі вибухів перебувало близько 20 російських окупантів, дві тентовані вантажівки "Камаз" та  УАЗ Patriot. Точні втрати ворога уточнюються", — йдеться у повідомленні ГУР.

Наслідки операції української розвідки по Мелітополю 22 березня

Фото: Telegram-канал ГУР

Нагадаємо, раніше представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов заявив, що залізнична колія до окупованого Криму, яку Російська Федерація будує на захопленій території, є "значущою ціллю" для української армії. Для загарбників залізниця є основним елементом логістики під час ведення війни.

На світанку 21 березня російські окупанти здійснили масовану ракетну атаку по столиці. Майже всі балістичні та крилаті ракети, якими ворог атакував Київ були націлені на об'єкти Головного управління розвідки Міноборони України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.03.2024 19:57