Фото: ударний дрон R18 у дії / скріншот

Зранку частина Курської області залишилась без світла: російська влада повідомляє про атаку БпЛА

У п'ятницю зранку, 29 вересня, частина населених пунктів Курської області (Російська Федерація) залишилась без електроенергії. Це пов'язано з атакою безпілотних літальних апаратів на підстанцію.

Про це у Telegram повідомив губернатор російської Курської області Роман Старовойт. За його словами, з безпілотників було скинуто вибухові пристрої на підстанцію, в результаті чого знеструмлено населені пункти.

"У слободі Білій Білівського району український безпілотник скинув два вибухові пристрої на підстанцію. Один із трансформаторів загорівся. Знеструмлено п'ять населених пунктів і лікарню", — йдеться у повідомленні.

Варто відзначити, що перед цим Старовойт повідомляв про роботу протиповітряної оборони в Курському районі.

Нагадаємо, 26 вересня дрон Служби безпеки України скинув вибуховий пристрій на електропідстанцію у селі Снагость Курської області. Без світла залишилися сім населених пунктів.

Також вранці 24 вересня у Росії заявили про влучання українського безпілотника в адміністративну будівлю Курська. У цей день там росіяни святкували день заснування міста. БпЛА влучив в адмінбудівлю, яка розташована у центральному окрузі міста. Згодом у російському Курську сталась друга "бавовна" за день. Внаслідок атаки загорівся нафтопереробний завод.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.09.2023 06:15