Фото: росЗМІ

ЗСУ повідомляють про масове отруєння окупантів на Харківщині: з чим це пов'язано

Поблизу населеного пункту Глибоке Харківської області зафіксовано масове отруєння особового складу окупаційного війська. Це пов'язано з низькою якістю харчових продуктів та питної води, які постачають загарбникам.

Про це у Telegram-каналі повідомляє прес-служба оперативно-тактичного угруповання "Харків".

Там зазначили, що через низьку якість харчових продуктів та питної води на передових позиціях 11-го танкового полку 18-ї мотострілецької дивізії фіксуються масові випадки шлунково-кишкових розладів серед особового складу та нагальна потреба у медикаментах, у зв’язку з чим спостерігається пониження рівня морально-психологічного стану окупантів.

Водночас російське командування вдається до поодиноких переміщень особового складу, щоб поповнити некомплект на фронті у районі Глибокого.

Раніше повідомлялось, що троє офіцерів ФСБ померли у тимчасово окупованому Мелітополі, що на Запоріжжі. Рашистам стало погано після вживання їжі з місцевого ресторану.

Також у лютому в окупованому Маріуполі невідомі смертельно отруїли шістьох окупантів, четверо з яких були агітаторами "виборів Путіна" та прибули до міста з Москви.

Нагадаємо, у липні російські пабліки скаржилися, що у тимчасово окупованому Маріуполі знову отруїли солдат їхньої армії. Тоді загарбники вмерли від кавуна.

 Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.09.2024 16:15