Фото: ДСНС

З'явилися перші фото наслідків обстрілу Києва: під завалами можуть бути загиблі

У середу зранку, 7 лютого, російські терористи здійснили масовану атаку по Україні. Під удар ворога потрапили шість регіонів України.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Київ. За словами міністра, у столиці постраждали близько десятка людей у Голосіївському та Дніпровському районах. Пошкоджені комунікації. На місцях працюють рятувальники та поліція. У Голосіївському районі є руйнування у 18-поверховому будинку — підрозділи ДСНС евакуюють людей та ліквідовують пожежу. Під завалами ймовірно є загиблі. Також спалахнула будівля СТО та автомобілі.

Наслідки російської атаки по Києву 7 лютого

Фото: ДСНС у м. Києві

Миколаїв. Внаслідок ракетної атаки окупантів загинула одна людина. Пошкоджені 20 приватних будинків та газова мережа. На місці розгорнуто намети ДСНС, залучені психологи.

Харківська область. Близько 06:00 ранку ворог вдарив по обласному центру. Дві людини постраждали, підрозділами ДСНС врятована одна людина. Рятувальники обстежують територію.

Київська область. У Бучанському та Фастівському районах пошкоджені щонайменше 10 приватних будинків, господарчі споруди та комунікації. За попередніми даними, без постраждалих.

Ігор Клименко наголосив, що на Дніпропетровщині та Львівщині, за оперативними даними, минулося без постраждалих.

Зазначимо, що вранці у середу у столиці двічі працювала протиповітряна оборона. Перші вибухи у місті пролунали близько сьомої ранку, тоді як через 40 хвилин ракети знову були над столицею.

Про те, що рашисти здійснили пуски ракет типу Х-101/555 зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, стало відомо о 05:24. Військові попереджали про ракетну загрозу. Близько 06:00 перша група крилатих ракет увійшла у повітряний простір країни.

Нагадаємо, що вранці 7 лютого ворог завдав ракетного удару по Харкову. Зафіксовано влучання у Слобідському районі Харкова. Є пошкодження нежитлової інфраструктури, про постраждалих не повідомлялося. 

Обстріляли окупанти й Миколаїв: у місті зафіксовані пошкодження житлових будинків, газових і водних мереж. Є поранені. Згодом Олександр Сєнкевич оприлюднив наслідки російської атаки по місту: ракета утворила величезну вирву.

Також на Львівщині зафіксоване часткове руйнування промислового об'єкта. На площі близько 300 квадратних метрів розгорілась пожежа, на місці працювали вогнеборці. Станом на зараз інформації про постраждалих чи загиблих немає.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.02.2024 10:00