Фото: соцмережі

З'явилися супутникові знімки наслідків удару по Севастополю

Журналісти опублікували супутникові знімки Севастопольського морського заводу, який постраждав внаслідок удару по окупованому місту 13 вересня. 

Про це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на сервіс Planet.com. На території морського заводу було пошкоджено великий десантний корабель та підводний човен. У мережі з'явилися супутникові знімки наслідків атаки, які були зроблені 12 та 13 вересня.

За попередніми даними, через атаку по заводу було пошкоджено великий десантний корабель "Мінськ" та дизель-електричний підводний човен "Ростов-на-Дону".

Скріншот Planet.com

Відомо, що зранку 13 вересня Збройні сили України завдали успішних ударів по засобах військово-морських сил і портовій інфраструктурі окупантів у Корабельній бухті тимчасово окупованого Севастополя.

Нагадаємо, раніше в Головному управлінні розвідки повідомили про ураження двох російських суден в Севастополі. Під час нічної атаки на суднобудівний завод вдалося пошкодити великий десантний корабель та підводний човен.

За даними Telegram-каналів, йдеться про пошкодження великого десантного корабля "Мінск" та дизель-електричного підводного човна "Ростов-на-Дону", які перебували на ремонті в сухому доці. Також влучили в судноремонтний завод ім. С. Орджонікідзе у Севастополі. На його території сталося як мінімум три потужні вибухи.

Своєю чергою окупаційна "влада" повідомляла, що в результаті удару постраждали, за попередніми даними, 24 особи, у чотирьох стан середнього ступеня важкості. Представники окупантів повідомляють, що після удару виникла сильна пожежа на південному майданчику Севморзаводу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.09.2023 19:33