Фото: ДСНС України

Багатометрові вирви: на Львівщині сапери вилучили бойові частини ракет "Кинджал" та "X-101" (фото)

На Львівщині сапери вилучили бойові частини ракет "Кинджал" та "X-101" після наймасовішого обстрілу території України 26 серпня.

Про це у Telegram-каналі повідомила Державна служба надзвичайних ситуацій України.

У ДСНС зазначили, що операцію проводили сапери Другого спеціального центру швидкого реагування надзвичайників на Львівщині. 

"Швидкі та професійні дії фахівців ДСНС запобігли подальшим руйнуванням і можливим жертвам серед мирного населення", — йдеться у повідомленні ДСНС.

Рятувальники також звернулись до громадян із закликом не наближатись до підозрілого предмета, а також не намагатись самостійно його перемістити чи розібрати.

Нагадаємо, у понеділок, 26 серпня, країна-терорист вкотре масовано обстріляла Україну, використовуючи "шахеди" та ракети повітряного, морського та наземного базування. На цю атаку Росія витратила близько 1,26 мільярда доларів.

Своєю чергою президент України Володимир Зеленський під час засідання Ставки верховного головнокомандувача заявив, що 26 серпня російські окупанти завдали масованого удару по Україні. Для атаки рашисти застосували щонайменше 127 ракет та 109 дронів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.09.2024 14:19