Джо Байден. Джерело: Facebook

Байден жорстко відреагував на скандальну зустріч Трампа з Орбаном

Президент США Джо Байден розкритикував свого суперника на виборах Дональда Трампа за зустріч із Віктором Орбаном. Він заявив, що угорський прем'єр "шукає диктатуру".

Про це повідомляє The Guardian.

Джерело нагадало, що Орбан вирушив до Флориди 8 березня, щоб зустрітися зі своїм "хорошим другом" Трампом. Глава угорського уряду часто висловлював надію на повернення республіканців до влади.

Байден різко висловився перед своїми прихильниками на передвиборчому мітингу, на якому неодноразово критикувався Трамп.

"Ви знаєте, з ким він сьогодні зустрічається у Мар-а-Лаго? Орбан з Угорщини, який категорично заявив, що не думає, що демократія працює, і шукає диктатуру", — сказав Байден.

Президент США також додав: "Я бачу майбутнє, в якому ми захищатимемо демократію, а не применшуватимемо її".

Варто зазначити, що Трамп регулярно закликає до завершення війни в Україні й обіцяє зробити це в разі перемоги на майбутніх президентських виборах. До речі, Володимир Зеленський вважає, що якщо Трамп переможе на майбутніх виборах, то він точно матиме іншу політику щодо України. Український президент переконаний у подальшій підтримці з боку США в разі перемоги республіканця.

Нагадаємо, що кандидат у президенти США Дональд Трамп прийняв угорського прем'єр-міністра Віктора Орбана у своєму маєтку Мар-а-Лаго у Флориді. Зустріч відбулася 8 березня. 

Своєю чергою кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп прийняв у себе прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана. Гість з Європи закликав республіканця США "повернутися та принести мир" у світі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 09.03.2024 18:41