Фото: Офіс президента

Байден звернеться до Путіна під час візиту до Польщі

Під час свого візиту до Польщі президент США Джо Байден звернеться до російського диктатора Володимира Путіна. 

Про це повідомив представник Білого дому з питань нацбезпеки Джон Кірбі під час брифінгу.

За його словами, промова Байдена має відбутися у вівторок, 21 лютого, у Варшаві.

Зазначається, що американський лідер розповість про те, як США згуртували світ, щоб підтримати народ України, який захищає свою свободу та демократію.

Під час свого виступу лідер США дасть зрозуміти, що Америка продовжить підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно.

"І я припускаю, що ви почуєте, як він (Байден, — ред.) звертається до Путіна, а також до російського народу", — зазначив представник Білого дому.

Нагадаємо, 1 лютого з'явилася інформація про те, що Байден може провести зустріч із главою України Володимиром Зеленським на території Польщі. На заході за участю лідерів держав може бути представлений мирний план Зеленського.

Того ж дня президент Володимир Зеленський повідомив, наразі не отримував запрошення до Польщі для зустрічі з Президентом Сполучених Штатів Америки Джозефом Байденом.

10 лютого стало відомо, що американський лідер відвідає Польщу 20-22 лютого. 

15 лютого ЗМІ повідомляли, що президент України Володимир Зеленський найближчим часом відвідає Польщу з офіційним візитом. Ймовірно, там відбудеться зустріч з президентом США Джо Байденом, який в ці дні також перебуватиме в країні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 18.02.2023 12:16