Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Безпілотники атакували нафтобазу в російському Туапсе: пролунала серія вибухів (відео)

У понеділок, 22 липня, зранку, в російському місті Туапсе прогриміло щонайменше п’ять вибухів. Місцеві мешканці чули їх із боку місцевої нафтобази.

Про це повідомили російські Telegram-канали. За попередньою інформацією від Shot, у місті працювала система протиповітряної оборони, метою безпілотників міг бути місцевий нафтопереробний завод.

Місцеві мешканці розповіли, що вибухи з боку місцевої нафтобази розпочали лунати приблизно о 03:30, всього чули близько п’яти гучних вибухів. До цього очевидці повідомляли про характерні звуки прольоту безпілотників.

Згодом російські пропагандистські інформаційні ресурси повідомили з посиланням на очільника Туапсинського району, що система ППО нібито вразила вісім дронів у районі Туапсе на Кубані, постраждалих немає.

Однак приблизно між шостою та сьомою годинами ранку друга серія вибухів пролунала в Туапсе. Знову атакували нафтобазу. Уламки одного з начебто збитих безпілотників упали на територію підприємства, розпочалася пожежа.

"Місцеві мешканці розповіли, що приблизно о 06:25 у районі нафтобази пролунало ще два гучні вибухи. Після цього на землі розпочалося невелике загоряння та пішло задимлення", — написав Shot.

Нагадаємо, що 17 травня у російському місті Туапсе Краснодарського краю теж лунали вибухи. Росіяни скаржилися на атаку безпілотників по нафтопереробному заводу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.07.2024 07:36