Британська розвідка оцінила ефективність атак дронів на флот РФ у Криму

Атаки надводних та літальних безпілотників на Севастополь допомогли Україні знизити активність російського флоту в Чорному морі.

Про це пише Міноборони Британії у Twitter

Британська військова розвідка зауважує, що 22 березня щонайменше три надводні та один літальний безпілотник намагалися завдати удару по військово-морській базі РФ у Севастополі в тимчасово окупованому Криму. 

За повідомленнями з відкритих джерел, один надводний безпілотник зупинився через оборонні бонові загородження. Ще два знищили у бухті. Російські чиновники заявили, що жодне російське судно не постраждало.

"Незважаючи на те, що нові атаки, швидше за все, не завдали шкоди жодному військовому об'єкту, загроза дронів, ймовірно, продовжує стримувати дії російського Чорноморського флоту", — заявили у британській розвідці.

Нагадаємо, протягом доби українські військові ліквідували за добу 610 російських солдатів. Також знищено сім артсистем та шість ББМ.

Додамо, керівництво Російської Федерації проводить нову кампанію з пошуку новобранців, які поповнять ряди своєї армії для війни з Україною. Чоловікам пропонують пільги та грошові бонуси.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.03.2023 10:48