Фото: пресс-служба СБУ

Через ревнощі у готелі в Тернополі майор застрелив прикордонника

У неділю, 21 липня, у готелі в Тернополі майор застрелив військовослужбовця Державної прикордонної служби. Трагедія сталась на тлі ревнощів.

Про це повідомила речниця Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону Юлія Шевченко, пише "Суспільне". Вона зазначила, що інцидент трапився близько 03:00.

"Майор однієї із військових частин здійснив кілька пострілів із пістолета у 25-річного військовослужбовця прикордонної служби. Від отриманих кульових поранень останній загинув на місці. Конфлікт виник на ґрунті ревнощів", — йдеться у заяві Юлії Шевченко.

Речниця наголосила, що станом на цю мить офіцера затримали, вирішується питання про повідомлення про підозру в умисному вбивстві та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, у травні працівники Державного бюро розслідувань на Закарпатті затримали прикордонника, який застрелив 39-річного чоловіка, коли той намагався потрапити до Румунії.

Також у Миколаївській області військовослужбовець застрелив заступника командира роти. Після вбивства боєць здійснив самогубство.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.07.2024 15:32