Джо Байден. Джерело: Facebook

Чи готовий Байден напряму контактувати з Путіним: відповідь президента США

Лідер Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден наразі не готовий вести прямий діалог з главою Кремля Володимиром Путіним. При цьому президент США провів би телефонну розмову з російським диктатором у разі такого дзвінка.

Таку заяву Байден зробив під час підсумкової прес-конференції саміту НАТО, яку транслював "Голос Америки".

Глава Білого дому наголосив, що користі від такого контакту з Путіним "не було б". Водночас Джо Байден готовий вести розмову з Путіним, якби диктатор йому зателефонував.

Недавно лідер США Джо Байден заявив, що саме він зупинив російського диктатора Володимира Путіна.

Також у лютому президент США Джо Байден назвав російського диктатора Володимира Путіна "сучим сином" на заході зі збору коштів у середу в Сан-Франциско. Глава Білого дому побоюється ядерної ескалації, яка може виникнути у нинішній реальності.

Раніше повідомлялось, що президент Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден 11 липня представить новий договір щодо України — Ukraine Compact. Документ об’єднає понад 20 держав, що підписали двосторонні безпекові угоди з Києвом.

Нагадаємо, 11 липня президент Володимир Зеленський зустрівся з американським президентом Джо Байденом у Вашингтоні. У перші хвилини зустрічі американський лідер оголосив про новий пакет допомоги Україні. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Світ, 12.07.2024 07:28