Фото: uasouth.media

Чи готуються окупанти до курортного сезону в Криму: подробиці від ГУР

У тимчасово окупованому Криму перекопані пляжі та заміновані значні території. У таких умовах важко говорити про підготовку до курортного сезону.

Про це розповів представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов, пише "РБК-Україна".

Юсов наголосив, що у концтаборах курортний сезон не проводять. Він також заявив, що сьогодні й вся Росія, і тимчасово окуповані території, коли йдеться про Крим — це великий режимний об'єкт, військова база з елементами концтабору.

"Тому якщо ми говоримо про ті ж траншеї та інженерні роботи - всі пляжі перекопані, багато чого заміновано. В таких умовах тотальних фільтраційних заходів, роботи спецслужб, по суті репресивного режиму, особливо на окупованому півострові, про який курортний сезон можна говорити? Хіба якщо переодягнені ФСБ-шники будуть вдавати з себе туристів — у такому випадку можливо", — додав представник розвідки.

Нагадаємо, російські загарбники готуються до майбутнього контрнаступу Збройних сил України. Наша держава може розпочати наступальні дії одразу на кількох напрямках.

Також міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що союзники очікують на грандіозний успіх Збройних сил України від контрнаступальної операції. Це може призвести до емоційного розчарування.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.05.2023 12:12