Фото: росЗМІ

Чи можна очікувати збройний конфлікт РФ і НАТО: гучна заява російського дипломата

У Російській Федерації не виключають воєнного конфлікту з Північноатлантичним альянсом. Там вірять, що Москва може навіть перемогти військово-політичний блок.

Відповідну заяву зробив заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков в інтерв'ю росЗМІ.

"Ми готові, як це вже було продемонстровано, захищати наші національні інтереси всіма засобами, які є в нашому розпорядженні", — сказав посадовець

Сергій Рябков вірить, що Росія переможе країни-члени НАТО.

"Люди, які продовжують випробовувати нас на міцність, мабуть, увірували, що меж їхнього власного "гемблінгу" (азартна гра, — ред.), гри на підвищення ставок, немає. Але вони можуть опинитися серед тих, хто програв", — наголосив дипломат РФ.

За даними Інституту вивчення війни, армія Російської Федерації може готуватися до можливих конфліктів з країнами Балтії та НАТО. Режим Володимира Путіна впроваджує військові реформи, які можуть свідчити про підготовку до нових воєн.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс повідомив, що країни-члени Північноатлантичного альянсу мають зброю, яка може забезпечити Україні "технологічний прорив". Саме про неї раніше і говорив головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 29.11.2023 11:29