Сергій Коваленко. Джерело: Facebook

Чи планується підвищення тарифів на світло: відповідь гендиректора Yasno

Кабінет міністрів України не робив жодних заяв щодо підвищення тарифів на електроенергію. А це якраз у компетенції урядовців.

Про це заявив генеральний директор компанії Yasno Сергій Коваленко, залишивши відповідний допис на своїй сторінці у Facebook.

"От інколи хочеться прямо трішки виписати за брехню. Бо, крім нервів і паніки серед людей, брехня доводить до перевантажень першу лінію підтримки", — написав він.

Він додав, що попри всі чутки, ми всі дорослі люди, тому енергетики просто продовжують доносити інформацію та пояснювати про те, що відбувається.

"По-перше, YASNO та представники нашої компанії нічого не казали про тарифи на електроенергію для населення. По-друге, це питання перебуває винятково в компетенції Кабінету міністрів. І від них теж не було жодних заяв та оголошень", — наголосив генеральний директор компанії Yasno.

А по-третє, Сергій Коваленко закликав довіряти офіційним джерелам інформації, а не чуткам від "експертів", які вирішили використати бренд для підсилення своїх фантазій.

Нагадаємо, сьогодні прес-служба Міненерго повідомляла, що за минулу добу знеструмлення відбулися в Дніпропетровській, Донецькій, Київській, Одеській, Полтавській, Сумській, Харківській і Чернігівській областях. Причиною цьому стали російські обстріли та бойові дії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 03.10.2024 12:17