Фото: ДПСУ

Чоловік "перевтілився" у міфічного персонажа, щоб втекти з України (фото)

Порушник у латексній масці, плащі-мантії та гідрокостюмі намагався перетнути кордон з Україною. Чоловік "перевтілився" у міфічного персонажа, щоб непомітно пробратися до Молдови.

Про це повідомляє у Telegram-каналі Державна прикордонна служба України.
 
Прикордонники припускають, що чоловік у такий спосіб намагався злякати прикордонників, чи сподівався, що такий вигляд допоможе йому бути непомітним. 

"До "подорожі" порушник готувався ретельно: взяв монокуляр та термосумку, в яку поклав ніж, ліхтар, рукавиці. Вплав він планував подолати річку Турунчук, а потім Дністер. Справу скеровано до суду", — йдеться у повідомленні ДПСУ.

Раніше повідомлялось, що до втечі 2 248 чоловіків призовного віку, які виїхали за дозволами від Львівської обласної військової адміністрації та не повернулися, причетні сотні громадських організацій і благодійних фондів.

Нагадаємо, що в грудні начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін видав дозволи на виїзд за кордон через систему "Шлях" для десяти представників волонтерських організацій "Єдина Україна" й "Аджалик". Однак ті не повернулися в Україну. Прокудін звернувся до правоохоронних органів з проханням перевірити факт незаконного перетину державного кордону.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 10.03.2024 18:38