Фото: росЗМІ

Чому РФ не почала повномасштабну війну в 2014 році: зізнання Путіна

Країна-агресорка не розпочала повномасштабне вторгнення в Україну у 2014 році тому, що тоді Кремль не вважав армію готовою до такого кроку.

Про це заявив російський диктатор Володимир Путін, передають російські ЗМІ.

"У нас тоді не було гіперзвукової зброї, а зараз є. Є й інші системи сучасні, а в 14-му році нічого подібного не було", — заявив він.

Також Путін заявив, що тоді російська економіка не була готова до західних санкцій, а після 2014 року Росія нібито змогла провести імпортозаміщення і зміцнити фінансову систему.

Нагадаємо, Міжнародний кримінальний суд видав ордери на арешт диктатора Володимира Путіна та уповноваженого президента Росії з прав дитини Марії Львової-Бєлової. Тепер можливість перебувати в інших країнах світу для російського диктатора Володимира Путіна стала проблемною. Однак у Міністерстві зовнішніх справ Росії заявили, що такі документи не мають жодного значення.

19 березня влада Німеччини заявила, що арештує президента Росії Володимира Путіна у випадку його візиту на територію країни. Для цього Міжнародний кримінальний суд повинен надіслати вимогу на виконання свого рішення

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 19.03.2023 16:53