Один із плакатів "Грузинської мрії". Джерело: apsny.ge

Цинізм офіційного Тбілісі: керівна партія Грузії лякає громадян руйнуваннями росіян в Україні (фото)

"Грузинська мрія", яка є керівною партією в країні, в межах передвиборчої агітації виготовила банери, де поруч розміщені фото завданих Росією руйнувань в Україні та на контрасті — "нормальне життя" у Грузії.

Про це повідомила "Грузия Онлайн". Журналісти зазначили, що банери розпочали використовувати з 26 вересня у Тбілісі й інших містах.

Медійники визначили, що це серія однотипних плакатів і відеоролик, де кадрам руйнувань в Україні протиставляють цілі грузинські міста, фонтани та нові автобуси.

Підписи на банерах закликають виборців "обирати мир" і "сказати "ні" війні". Подекуди частина плаката з фото руйнувань доповнена номерами у виборчих списках опозиційних прозахідних партій.

Серед перших на нову кампанію "Мрії" відреагувала президентка Саломе Зурабішвілі.

"Я ніколи не бачила нічого настільки ганебного, такого образливого для нашої культури, традицій, історії та віри… Яке це нікчемство, вивішувати для свого народу плакат, виготовлених у "кузнях КГБ", без гідності та сорому", — обурилася Зурабішвілі.

Нагадаємо, що у вівторок, 24 вересня, грузинська делегація на чолі з прем’єром Іраклієм Кобахідзе під час виступу президента США Джо Байдена в ООН не приєдналася до оплесків присутніх, коли той наголошував на підтримці України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 26.09.2024 17:02