Фото: Офіс президента

До Києва прибули прем'єри Італії, Канади та Бельгії

Вночі 24 лютого з нагоди другої річниці повномасштабного вторгнення Росії в Україну до Києва прибули прем'єр-міністри Італії, Канади та Бельгії.

Про це повідомляє Reuters.

Зазначається, що, за даними італійського уряду, очільниця уряду Італії Джорджія Мелоні, прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо, прем'єр-міністр Бельгії Александер Де Кроо прибули до української столиці потягом із Польщі.

До того ж наголошується, що 24 лютого Джорджія Мелоні має провести відеоконференцію з Києва, в якій візьмуть участь лідери провідних демократій "Великої сімки" До заходу доєднається і президент України Володимир Зеленський.

Зауважимо, також 24 лютого до Києва прибула і президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн. Вона наголосила, що цей візит присвячений другій річниці повномасштабного вторгнення Росії на територію України та зауважила, що Євросоюзу і надалі підтримувати Україну у боротьбі із російським агресором.

Нагадаємо, лідер демократичної більшості в Сенаті Сполучених Штатів Америки Чак Шумер 23 лютого прибув із делегацією до Львова. Політик наголосив, що "Америка підтримує народ України".

Також 23 лютого у Львові із робочим візитом перебувала і прем’єр-міністр Данії Метте Фредеріксен. Очільниця данського уряду разом із українським гарантом вшанували пам’ять загиблих захисників України на Марсовому полі Личаківського кладовища.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 24.02.2024 09:13