На фото: Джон Басс та Бріджит Брінк. Джерело: Twitter Бріджит Брінк

До Києва з візитом прибув високопосадовець США

У п'ятницю, 21 червня, до Києва з візитом прибув заступник державного секретаря Сполучених Штатів Америки з політичних питань Джон Басс.

Про це повідомила посол США в Україні Бріджит Брінк.

За її словами, у ході візиту він повинен зустрітись з українськими урядовцями, а також іншими партнерами. Відомо, що метою його поїздки є підтвердження непохитної підтримки України з боку США в її боротьбі з російською агресією.

Раніше, а саме 19 червня, українську столицю відвідав маршалок сейму Польщі Шимон Головня. Варто наголосити, що це його перший візит до Києва. Посадовець розпочав свій візит до Києва з вшанування і покладання квітів до Стіни пам'яті поблизу Михайлівської площі.

"Це важливий візит для розвитку міжпарламентської співпраці та свідчення підтримки українсько-польських відносин!" — підписала відео прес-служба Верховної Ради.

Нагадаємо, 16 червня новий президент Словаччини Петер Пеллегріні планує найближчим часом приїхати в Україну. Точної дати наразі не повідомляють. Пеллегріні зауважив, що виступає за територіальну цілісність та суверенітет України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 21.06.2024 14:12