Володимир Зеленський. Джерело: president.gov.ua

Дуже важливі рішення про дрони та РЕБ: Зеленський провів Ставку головнокомандувача

У четвер, 4 липня, президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача. Головною темою стало виробництво засобів радіоелектронної боротьби та дронів в Україні.

Про те, що відбувалося під час Ставки, Володимир Зеленський розповів під час свого традиційного вечірнього відеозвернення.

За його словами, на Ставці він заслухав доповіді щодо дронів і РЕБ — їх виробництво, фінансування, постачання та застосування.

"Уся конкретика, від найбільш потрібних на фронті, зокрема, FPV. Звичайно, максимум уваги та нашим далекобійним дронам", — зазначив український президент.

Він також заслухав командувача Сил безпілотних операцій Вадима Сухаревського, віце-премʼєр-міністра Михайла Федорова, міністра стратегічних галузей Олександра Камишіна, командувача Повітряних сил Миколу Олещука.

"Ухвалили дуже важливі рішення. Час покаже ці рішення на фронті", — наголосив Володимир Зеленський.

Окрім того, міністр оборони України Умєров доповів щодо деталей поїздки в США. Це стосувалося перемовин, а головне, реалізації тих оборонних пакетів, які оголошені вже, але ще не надійшли в Україну.

"Підштовхуємо цю логістику", — підсумував президент України.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що на сьогодні ще зарано говорити про контрнаступ Збройних сил України на фронті, адже наша держава має ще 14 неукомплектованих бригад.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.07.2024 21:17