Фото: Telegram-канал Володимира Зеленського

Енергетики анонсували довші відключення світла у Києві та інших регіонах: названо години

Станом на 25 травня енергетики дають прогнозують погіршення ситуації щодо споживання електроенергії для міста Києва. Графіки відключень у суботу діятимуть довше.

Відповідне повідомлення з'явилось на у Telegram-каналі ДТЕК. Там наголосили, що "Укренерго" змінив години введення лімітів на 25 травня

"Київ, Київщина, Одещина, Донеччина, Дніпропетровщина: графіки відключень діятимуть сьогодні з 20:00 до 24:00", — йдеться у повідомленні.

У ДТЕК також нагадали, що впродовж дня відключення не передбачені, а у разі змін, оператор інформуватиме споживачів електроенергії.

Нагадаємо, раніше очільник Державної інспекції енергетичного нагляду України Руслан Слободян заявляв, що для відновлення української енергетичної системи, яка була значною мірою пошкоджена внаслідок масованих ракетних і дронових атак окупантів, потрібно залучити допомогу від міжнародних донорів і переглянути тарифи на електроенергію для населення.

Раніше міністр енергетики Герман Галущенко повідомив, що в Україні доведеться підвищити тарифи на електроенергію. Це пов’язано зі складною ситуацією в енергосистемі. Остаточне рішення буде ухвалено до кінця травня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 25.05.2024 12:16