Фото: Instagram Ніколаса Карми

Інцидент зі зброєю за участю блогера Карми в Полтаві: у конфлікті фігурував представник ТЦК

Під час нападу на відомого українського блогера Ніколаса Карму у Полтаві, який здобув популярність своєю рубрикою "Скільки коштує ваш лук?", фігурував представник територіального центру комплектування. Під час конфлікту чоловік приставив до шиї блогера пістолет.

Про це повідомив речник Полтавського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Роман Істомін, пише "Суспільне".

Він підтвердив, що начальник районного ТЦК Олександр Логвиненко проводив час у місті разом з родиною 5 жовтня. Істомін повідомив, що начальник ТЦК побачив людину, яка ставила провокативні питання жінкам, тому вирішив поставити питання про ставлення до служби та ЗСУ. 

"Питання і відповіді він отримав і відійшов. Після цього блогер підбіг позаду, застосував заходи фізичного впливу і намагався зняти його лице", — сказав Істомін.

У ТЦК додали, що на відео був макет пістолета і загрози життю блогера не було, а застосували його тільки через те, що Ніколас Карма застосував силу до Олександра Логвиненка.

Реакція правоохоронців

За фактом конфлікту у центрі Полтави поліція відкрила кримінальне провадження. Про подію правоохоронцям стало відомо 6 жовтня із місцевих пабліків, де зазначалося, що між двома чоловіками та блогером виник конфлікт. Один із чоловіків, ймовірно, погрожував пістолетом.

Поліціянти встановили учасників конфлікту. На даний час з ними проводяться слідчі дії. Пістолет, схожий на стартовий, вилучено та направлено на експертизу.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше суд обрав київському блогеру запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Він перебуває у розшуку. Йдеться про Олександра Слобоженка, який є засновником компанії Traffic Devils.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Lifestyle, 06.10.2024 12:59