Фото: Instagram Ніколаса Карми

На відомого блогера напали зі зброєю у Полтаві з питаннями про ЗСУ (відео)

На відомого українського блогера Ніколаса Карму, який здобув популярність своєю рубрикою "Скільки коштує ваш лук?", напали 5 жовтня у Полтаві. Під час конфлікту невідомий чоловік приставив до його шиї пістолет.

Про цей випадок блогер зі Львівщини повідомив у ролику, який опублікував на своїй сторінці в Instagram.

За словами блогера, конфлікт у Полтаві вибухнув під час спілкування з жителями обласного центру: саме у цей час він знімав чергове відео для своєї рубрики про вартість одягу. Зі слів Карми, у цей момент декілька чоловіків, які були неподалік, накинулись на блогера з критикою та лайкою.

Уже після фільмування інтерв’ю, як зазначає блогер, агресивна компанія підійшла до нього з камерами та поцікавилась, мовляв, "яке ваше ставлення до ЗСУ?".

"Мовчу. Вони далі знімають мене та оператора. Я сказав свою позицію, що кожен повинен бути в армії або для армії. Їм цього було мало", — заявив Ніколас.

Як зазначає Ніколас, цей момент не потрапив на камеру його оператора, бо той перепідключав розряджене обладнання. Попри це Карма продовжив спілкування з чоловіками, знімаючи все на власну камеру.

"Коли я підійшов до цієї людини й попросив показати обличчя, бо він його сховав, його друг підбіг до мене ззаду й приставив мені пістолет до шиї. Також він приставив пістолет очевидцям, які там були. Я цих людей не знаю, вони просто це все спостерігали", — поскаржився блогер із Львівщини.

Один з очевидців конфлікту підтвердив слова Ніколаса Карми про такі дії з боку невідомої особи. При цьому блогер не розповів, як саме завершився цей конфлікт.

Нагадаємо, раніше суд обрав київському блогеру запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Він перебуває у розшуку. Йдеться про Олександра Слобоженка, який є засновником компанії Traffic Devils.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 06.10.2024 08:54