Віктор Павлущик. Джерело: sud.ua

Кабмін призначив головою НАЗК Віктора Павлущика: що про нього відомо

У вівторок, 27 лютого, Кабінет міністрів України призначив головою Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Віктора Павлущика. Раніше конкурсна комісія з відбору на цю посаду оголосила його переможцем конкурсу. За його кандидатуру проголосували всі шість членів комісії.

Про призначення Віктора Павлущика повідомив постійний представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Що відомо про Віктора Павлущика

Закінчив Національну академію СБУ та Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Міжнародний бізнес», кваліфікація економіст-міжнародник.

Згодом, 2008-2015 років, проходив військову службу в органах СБУ на оперативних посадах та посадах керівного складу.

З листопада 2015 працював детективом, старшим детективом, заступником керівника відділу детективів, а з листопада 2017 року — керівником відділу детективів Національного антикорупційного бюро України.

Інші призначення уряду

  • Олександра Харлова — першим заступником голови Одеської обласної державної адміністрації;
  • ⁠Олександра Кохана — заступником голови Рівненської обласної державної адміністрації;
  • Олександра Терещенка — заступником голови Рівненської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

"Тимчасово покладено виконання обов’язків голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій на Андрія Даника", — зазначив також Тарас Мельничук.

Натомість погоджено звільнення Олександра Кохана з посади голови Сарненської районної державної адміністрації Рівненської області.

Нагадаємо, що минулого тижня Національне агентство з питань запобігання корупції склало протокол про адміністративні правопорушення стосовно заступника керівника Офісу президента Ростислава Шурми через порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 27.02.2024 14:13