Фото: Віктор Павлущик. Джерело – Transparency International Ukraine

Оголошено переможця конкурсу на посаду глави НАЗК: тепер слово за урядом

Конкурсна комісія з відбору на посаду голови Національного агентства з питань запобігання корупції 25 лютого оголосила переможцем конкурсу Віктора Павлущика. За його кандидатуру проголосували всі шість членів комісії.

Про це повідомляє прес-служба відомства. Тепер у НАЗК очікують на відповідне рішення уряду.

Під час співбесіди Павлущик наголосив, своїми сильними сторонами вважає те, що він завжди прагне проаналізувати інформацію через різні джерела та те, що має практичний досвід у роботі. Але йому ще варто попрацювати над публічними виступами.

"Конкурсна комісія визначила, що Віктор Павлущик має найкращі професійний досвід, знання і якості для виконання посадових обов’язків голови НАЗК, а також відповідає критеріям компетентності та доброчесності", — йдеться у повідомленні НАЗК.

У відомстві також зазначили, що наразі Віктор Павлущик старший детектив — керівник відділу детективів Національного антикорупційного бюро України.

Нагадаємо, Марина Безрукова призначена директором державного підприємства Міністерства оборони України "Агенція оборонних закупівель". Відповідний наказ оприлюднили 29 січня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 25.02.2024 21:18