Ілюстративне фото: Джерело: "Вікна"

Кличко — про атаку на Київ: уламки ракети впали біля супермаркету та житлових будинків

Внаслідок ворожої атаки по Києву 7 жовтня уламки ракети "Кинджал" були зафіксовані поблизу цивільної інфраструктури міста. Також відбулось загоряння в одному з гаражів столиці.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Він зазначив, що пожежу в Соломʼянському районі, що виникла в одному з гаражів на приватній території внаслідок падіння уламка, ліквідували. Потерпілих немає. 

"Уламки ракет виявили біля підʼїзду одного з багатоквартирних будинків, а також — на подвірʼї приватного будинку. В тому ж Соломʼянському районі уламки ракети впали біля супермаркету", — йдеться у повідомленні Віталій Кличка.

Раніше повідомлялось, що 7 жовтня у Солом'янському та Голосіївському районах Києва впали уламки ракети "Кинджал". Жертв та руйнувань внаслідок інциденту немає. Також вибухи лунали у Хмельницькій області. Перед цим Повітряні сили повідомляли про рух швидкісних цілей на Київ та Старокостянтинів, що на Хмельниччині.

Також у ніч на 7 жовтня російська армія завдала ударів по Харкову, Шевченківському, Богодухівському та Куп’янському районах області. Внаслідок ворожої атаки по селищу Митрофанівка Куп’янського району отримала поранення 73-річна жінка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.10.2024 10:16