Дмитро Кулеба. Джерело: lrt.lt

Кулеба назвав два основні рішення, які можуть змінити ситуацію у війні

Україна здатна нищити російські сили ще в зародку їхніх агресивних планів. Для цього потрібно сміливіше діяти на території ворога, а також мати належну військову підтримку від західних союзників.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в інтерв’ю литовському телемовнику LRT.

"Переломити ситуацію можна, але дуже складно. У ній багато складових і багато рішень, які необхідно ухвалити. Деякі з них залежать від нас, і ми ухвалюємо ці рішення. Деякі рішення залежать від наших партнерів, і вони теж, як правило, розуміють, що ці рішення необхідно ухвалювати", — заявив міністр закордонних справ України.

Він зазначив, що одним із рішень є знищення російських бомбардувальників на аеродромах і в повітрі. Друге рішення для зміни ситуації на фронті — збільшення постачання боєприпасів.

"Якщо ми захистимо наші сили від керованих бомб Росії, якщо в нас буде належна кількість артилерії та боєприпасів для знищення російських колон і підрозділів, що рухаються, це стане величезною інвестицією в зміну тенденцій на полі бою", — наголосив Дмитро Кулеба.

Нагадаємо, що декілька днів тому міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів розмову зі своїм британським колегою Девідом Кемероном. Вони обговорили низки важливих і актуальних питань.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.07.2024 16:07