Фото: росЗМІ

Лукашенко заявив про відведення військ від кордону з Україною

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що напруженість на кордоні з Україною "ліквідована", тому Мінськ відводить свої війська.

Про це повідомляє БЕЛТА.

Зокрема, Лукашенко доручив відвести війська від кордону з Україною "у місця постійної дислокації". Наголошується, що таке доручення самопроголошений лідер Білорусі дав нібито після ліквідації "напруженості та відведення військ з українського боку".

"Хочу, щоб люди знали, я абсолютно переконаний і довіряю нашій розвідці: ситуація стабілізована на білорусько-українському кордоні. Війська їхні відведені. Тому, хлопці, подивіться, і наші війська потрібно прибирати з кордону. Щоб вони розуміли, як ми домовлялися, що ми не збираємося воювати та не збираємося тут концентрувати свої Збройні сили, крім сил спеціальних операцій", — заявив самопроголошений президент.

Нагадаємо, 2 липня самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко повідомляв, що Військово-повітряні сили та протиповітряна оборона Білорусі та Росії приведені у "високу боєготовність". Це пояснюють начебто "активізацією" Збройних сил України на кордоні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 13.07.2024 20:57