Еммануель Макрон. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

Макрон зробив нову заяву щодо допомоги Україні

Франція зробить все можливе, аби Україна вистояла у війні та змогла встановити справедливий мир. Париж продовжить надавати Києву все необхідне для оборони.

Про це під час виступу на Генасамблеї Організації Об'єднаних Націй заявив президент Франції Еммануель Макрон, пише "Інтерфакс-Україна".

Політик наголосив, що його країна продовжить надавати Києву все необхідне обладнання для оборони — разом зі своїми найближчими союзниками й партнерами.

"Франція продовжить робити все, що в її силах, щоб Україна вистояла, позбулася небезпеки й домоглася справедливості. Франція разом зі своїми найближчими союзниками і партнерами буде підтримувати опір українського народу", — додав Макрон.

За його словами, якнайшвидше відновлення законних прав України й встановлення справедливого та міцного миру лежить у спільних інтересах усіх країн.

"Франція об'єднає зусилля з усіма своїми щирими партнерами, щоб побудувати міцний мир для України й для Європи", — зауважив він.

Нагадаємо, внаслідок нестачі інструкторів і перекладачів Франція залучить до підготовки українських військовослужбовців приватну компанію. Париж виділив на це 24 мільйони євро.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 26.09.2024 08:53