Ллойд Остін і Рустєм Умєров. Джерело: Facebook-сторінка міністра оборони України

Міністр оборони Умєров обговорив із головою Пентагона одну з основних потреб українських військових

Міністр оборони України Рустем Умєров поспілкувався в телефонному режимі з очільником Пентагона Ллойдом Остіном. Вони обговорили одну з головних потреб Збройних сил України — це боєприпаси.

Про це Рустем Умєров повідомив на своїй Facebook-сторінці.

"Щотижнева телефонна розмова з міністром оборони США Ллойдом Остіном. Дякую Сполученим Штатам Америки та міністру Остіну за новий пакет військової допомоги Україні", — зазначив керівник українського оборонного відомства.

Він додав, що вони обговорили останні оновлення на фронті та стан підготовки Сил оборони майбутнього.

"Я наголосив на поточних потребах України: більше боєприпасів для наших воїнів. Вдячний за постійну та непохитну підтримку", — підсумував Рустем Умєров.

Нещодавно у схожій розмові Умєров подякував колезі за надання Україні ракет ATACMS. За його словами, цей потужний вид озброєння має серйозний вплив на бойові дії на фронті.

Нагадаємо, що 23 жовтня міністр оборони України зустрівся з послами G7 в Україні та познайомив їх із новою командою міністерства. Він вказав, що пріоритетними цілями зараз є забезпечення наших воїнів, розвиток технологій перемоги, прозора робота агенцій летальних і нелетальних закупівель, нульова толерантність до корупції.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.11.2023 14:33