Володимир Зеленський. Джерело: president.gov.ua

"Мрія" для шкіл: Зеленський розповів, скільки закладів освіти приєдналися до нового застосунку

До додатка "Мрія" в Україні вже приєдналися перші 40 шкіл. Цей застосунок має можливість залучити всі навчальні заклади нашої країни.

Про це розповів президент Володимир Зеленський під час презентації проекту "Мрія". За його словами, на страті користування застосунком вже зареєстровано 100 тисяч користувачів.

"Від сьогодні перші 40 шкіл приєдналися до "Мрії". Загалом на старті вже є 100 тисяч користувачів у різних частинах нашої держави, зокрема, тут, у Запоріжжі. Але мають можливість приєднатися всі школи України. Я вдячний усім в команді нашої держави, хто працював заради "Мрії", — зазначив Зеленський.

Президент пояснив, що "Мрія" працює для того, щоби батьки та діти краще знаходили спільну мову. Застосунок допоможе планувати навчання дітей і їх вільний час. Окрім того, застосунок має полегшити роботу викладачам — роботу з журналами та перевірку домашніх завдань.

"Як би складно не було, ми захищаємось від ворога, зміцнюємо нашу державу, додаємо Україні можливостей. І ми робимо все, щоб Україна та кожен в Україні насправді могли реалізувати свою мрію — мрію про мирне, сучасне та вільне життя всієї нашої держави й усіх наших людей. І кожної української дитини", — підсумував Володимир Зеленський під час презентації проекту "Мрія" в межах регіонального освітнього форуму "Створюємо майбутнє разом".

Нагадаємо, що 16 лютого цього року Кабінет міністрів затвердив положення про функціонування освітнього мобільного додатка "Мрія". Цифровізація змінить підхід до навчання та зробить його сучасним і зручним для учнів, вчителів і батьків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 02.09.2024 17:27