Денис Скляренко. Джерело: Департамент молоді та спорту Києва

На фронті загинув футбольний тренер із Києва

Випускник Національного університету фізичного виховання та спорту України Денис Скляренко загинув на Куп’янському напрямку. Він працював тренером у футбольному клубі "Троєщина".

Про це повідомив Департамент молоді та спорту Києва.

"На фронті загинув тренер футбольного клубу "Троєщина" Денис Скляренко", — йдеться в повідомленні.

Там додали, що він є випускником Національного університету фізичного виховання та спорту України. Отримавши диплом тренера з футболу, він працював у футбольному клубі "Троєщина".

"З початком повномасштабного вторгнення Денис добровільно приєднався до Збройних сил України, де служив у 112 бригаді. За заслуги його нагородили "Золотим Хрестом", — зазначили в Департаменті молоді та спорту Києва.

У відомстві розповіли, що його життя обірвалося на Куп'янському напрямку, та поінформували, що на сайті президента України створена петиція для присвоєння захиснику звання Героя України (посмертно).

Нагадаємо, наприкінці серпня стало відомо, що український чемпіон світу з кікбоксингу Роман Головатюк загинув на війні. З перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну він добровольцем пішов на фронт. Про це повідомила Кам'янець-Подільська міська рада на своїй сторінці у Facebook.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 12.10.2024 12:53