Фото: Нацполіція

На Харківщині 18-річний хлопець за 40 тис. грн підпалив автівку військового (відео)

У Харківській області правоохоронці затримали 18-річного молодика, який за винагороду у 40 тисяч гривень підпалив автомобіль військовослужбовця Збройних сил України.

Про це повідомила Національна поліція України.

Зазначається, що інцидент стався ще 26 липня. Хлопець підпалив автівку Range Rover, яка належить військовому. Пошуки зловмисника тривали декілька діб.

Згодом поліцейським все ж вдалося встановити особу зловмисника та його місцеперебування. Палієм виявився 18-річний мешканець Харківської області. Як встановило слідство, хлопець у месенджері познайомився з невідомим, котрий запропонував "підробіток" — за 40 тисяч гривень підпалити автомобіль військового, та надав інформацію про авто.

Хлопець погодився та ввечері 25 липня приїхав на залізничний вокзал Харкова. Дочекавшись вечора він підпалив автівку, обливши її бензином. За цей злочин йому загрожує до 10 років тюрми.

Поліцейські Харківщини затримали зловмисника, який підпалив автомобіль військовослужбовця

Фото: Нацполіція

"Розпорядитись грошима зловмисник не встиг — поліцейські затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі за процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури міста Харків повідомили порушнику про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України — умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 29 липня у Києві група невідомих підпалила евакуаційний автомобіль медичної служби Третьої штурмової бригади Збройних сил України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 30.07.2024 13:08