Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

На Харківщині двоє людей загинули після підриву на міні, один поранений

У п’ятницю, 16 лютого, в Харківській області внаслідок підриву на протипіхотній міні загинули двоє людей. Ще одна особа отримала поранення.

Про це повідомили Державна служба з надзвичайних ситуацій України та голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Двоє людей загинули, ще один травмований внаслідок підриву на боєприпасі. Подія сталася у п’ятницю поблизу села Довгеньке Ізюмського району. Попередньо, люди підірвалися на протипіхотній міні", — зазначили рятувальники.

У ДСНС наголосили, що деокуповані території "всіяні" вибухонебезпечними предметами. Служба просить пересуватися лише перевіреними шляхами, не торкатися підозрілих предметів та не намагатися їх переміщати.

Своєю чергою, голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов уточнив, що трагедія сталася зранку. Двоє чоловіків 25 і 50 років загинули. Ще один 30-річний чоловік госпіталізований, отримав уламкове поранення.

"Мінна небезпека в області залишається високою, під час виявлення вибухонебезпечних предметів негайно повідомляйте за номерами 101 або 102", — підсумував він.

Інфографіка: ДСНС України

Інфографіка: ДСНС України

Нагадаємо, що 1 лютого в селі Євгенівка Миколаївської області на невідомому боєприпасі підірвалися четверо людей. Один із них загинув.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.02.2024 12:01