Фото: ілюстративне. Джерело: ДПСУ

Відсьогодні на кордоні з Румунією частково призупинить роботу пункт пропуску

На кордоні з Румунією у зв'язку із ремонтом мосту через річку Тиса частково призупинить роботу пункт пропуску "Солотвино — Сігету-Мармацієї". Обмеження триватимуть впродовж місяця.

Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби.

"Пропуск транспортних засобів буде зупинено з 10:00 по 15:00 з понеділка по п’ятницю", — йдеться у повідомленні.

Водночас відповідні обмеження будуть діяти впродовж місяця починаючи з 5 вересня цього року. Зокрема, пішохідний рух в даному пункті пропуску зупинятися не буде.

"Просимо врахувати вищезазначену інформацію під час планування своїх поїздок", — зауважили у ДПСУ.

Раніше, а саме у серпні, у ДПСУ повідомляли, що на одному з пунктів пропуску на кордоні з Польщею є затримки. Йдеться про переїзд "Гребенне — Рава-Руська". Там зазначили, що ремонті роботи почалися 12 серпня. Прикордонники попереджали, що ремонт може тривати місяць — до 12 вересня 2024 року.

"Просимо громадян врахувати інформацію та за можливості обирати інші пункти пропуску для перетину кордону", — зазначали в Державній прикордонній службі.

Нагадаємо, минулого місяця на території Берегівського району Закарпатської області запрацював новий мультимодальний термінал, так званий сухий порт. Основна функція сухого порту — здійснення перевантаження різноманітних вантажів — не тільки сільськогосподарської продукції, олії, а в перспективі також нафтопродуктів — для подальшого транспортування отримувачам у всіх куточках світу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 05.09.2024 01:24